www.skoskap.se

Skoskåp med spegel

Många gånger har man begränsat med utrymme i en hall och man vill därför kunna utnyttja alla ytor maximalt. Då kan ett skoskåp med spegel vara ett smart och mycket praktiskt alternativ.

Högt skoskåp i vit folie med spegeldörr Furniturebox Roterbart skåp med spegel-front och plats för upp till 10 par skor Vitt skåp i en hög och smal design Högt och smalt skoskåp med en stor spegel på utsidan

Ett flertal skoskåp med spegel är något högre än andra skåp och relativt smala. Man kan därför ofta enkelt passa in dem nästan var som helst i hallen, även på små utrymmen mellan andra möbler eller varför inte bakom en dörr. Det finns idag ingen anledning till att längre behöva tappa bort en sko eller två, med alla dessa fantastiska skoskåp som nu finns tillgängliga att köpa på nätet, har man allt i hallen säkert samlat. Tack vare att de är så pass höga kan man också se sig själv i helfigur, från topp till tå, för att vara riktigt säker på att allt verkligen är under kontroll.

Skåp i en modern design med två dörrar varav en med spegel Furniturebox

Furniturebox erbjuder

skoskåp och skoförvaring

till otroligt bra priser

Letar du skoskåp med spegel?
På Furniturebox.se hittar du ett bra sortiment av
skoskåp till utmärkta priser

Billigt skoskåp i en snygg och funktionell design

Dels har man ett ställe för alla sina skor, samtidigt som man har en så viktig detalj som en spegel. De allra flesta människor unga som gamla, vill ta sig en titt eller två i spegeln innan man går ut. Man vill se om kepsen eller mössan sitter bra och om håret är perfekt kammat, men det finns tyvärr inte alltid plats för en stor hallspegel i hallen.

Skoskåp med spegel på utsidan
Besök Furniturebox
Se alla skoskåp som finns att köpa hos Furniturebox