Skoskåp med spegel

Ett praktiskt skoskåp i vit folie med spegeldörr Roterbart skåp med spegel-front och plats för 10 par skor

Ett flertal skoskåp med spegel är något högre och relativt smala. Man kan därför enkelt passa in dem nästan var som helst i hallen, även på små utrymmen mellan andra möbler eller varför inte bakom en dörr. Det finns idag ingen anledning till att längre behöva tappa bort en sko eller två, med alla dessa fantastiska skoskåp som nu finns tillgängliga att köpa på nätet, har man allt i hallen säkert samlat. Tack vare att de är så pass höga kan man också se sig själv i helfigur, för att vara riktigt säker på att allt verkligen är under kontroll.

Skoskåp med två dörrar varav en med spegel

Trendrum erbjuder

skoskåp och skoförvaring

till otroligt bra priser

Letar du skoskåp med spegel?
På Trendrum.se hittar du ett bra sortiment av
spegelförsedda skoskåp till fantastiska priser

Billigt skoskåp i en snygg och funktionell design Trendrum Trendrum
Besök Trendrum

Många gånger har man begränsat med utrymme i en hall och man vill därför kunna utnyttja alla ytor maximalt. Då kan ett skoskåp med spegel vara ett smart och mycket praktiskt alternativ.

Dels har man ett ställe för alla sina skor, samtidigt som man har en så viktig detalj som en spegel. De allra flesta människor unga som gamla, vill ta sig en titt eller två i spegeln innan man går ut. Man vill se om kepsen eller mössan sitter bra och om håret är perfekt kammat, men det finns tyvärr inte alltid plats för en stor hallspegel i hallen.

Skoskåp med spegel på utsidan
Se alla skoskåp som finns att köpa hos Trendrum